Oraşul New York ar putea rămâne fără stocuri de vaccinuri până la sfârşitul săptămânii viitoare

Statele Unite şi-au depăşit recordul înregistrat marţi, 12 ianuarie, înregistrând aproape 4.500 de decese din cauza coronavirusului în 24 cde ore.Statele Unite au înregistrat peste 235.000 de noi infecţii în aceeaşi zi. În total, Statele Unite au înregistrat 22,8 milioane de cazuri şi peste 380.000 de decese cauzate de coronavirus de la începutul pandemiei.Statele Unite şi-au depăşit recordul înregistrat marţi, 12 ianuarie, înregistrând aproape 4.500 de decese din cauza coronavirusului într-o singură zi, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins. Ţara, confruntată cu un focar al epidemiei, nu a depăşit niciodată numărul de  4.000 de decese în doar 24 de ore, notează Le Figaro.Statele Unite au înregistrat peste 235.000 de noi infecţii în aceeaşi zi. Aproximativ 131.000 de persoane sunt spitalizate în prezent cu Covid-19, potrivit Covid Tracking Project, care analizează zilnic date din toată ţara. Situaţia este critică. New York ar putea rămâne fără stocuri de vacci

Oraşul New York ar putea rămâne fără stocuri de vaccinuri până la sfârşitul săptămânii viitoare

Statele Unite şi-au depăşit recordul înregistrat marţi, 12 ianuarie, înregistrând aproape 4.500 de decese din cauza coronavirusului în 24 cde ore.

Statele Unite au înregistrat peste 235.000 de noi infecţii în aceeaşi zi. În total, Statele Unite au înregistrat 22,8 milioane de cazuri şi peste 380.000 de decese cauzate de coronavirus de la începutul pandemiei.

Statele Unite şi-au depăşit recordul înregistrat marţi, 12 ianuarie, înregistrând aproape 4.500 de decese din cauza coronavirusului într-o singură zi, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins. Ţara, confruntată cu un focar al epidemiei, nu a depăşit niciodată numărul de  4.000 de decese în doar 24 de ore, notează Le Figaro.

Statele Unite au înregistrat peste 235.000 de noi infecţii în aceeaşi zi. Aproximativ 131.000 de persoane sunt spitalizate în prezent cu Covid-19, potrivit Covid Tracking Project, care analizează zilnic date din toată ţara.

Situaţia este critică. New York ar putea rămâne fără stocuri de vaccinuri până la sfârşitul săptămânii viitoare, a avertizat primarul său, Bill de Blasio.

În faţa acestei situaţii şi a apariţiei unor noi variante ale virusului care provoacă îngrijorare, autorităţile sanitare au anunţat marţi că toate persoanele care doresc să călătorească în SUA cu avionul ar trebui să prezinte, începând cu 26 ianuarie, un test negativ la Covid-19 pentru a putea intra în ţară.

SUA se bazează pe campania de vaccinare, care a început la mijlocul lunii decembrie, pentru a depăşi epidemia de Covid. Dar până acum, doar 9,3 milioane de persoane au primit o primă injecţie cu unul dintre cele două vaccinuri autorizate în ţară, mai puţin de 3% din populaţie. Potrivit experţilor, aproximativ 75% din populaţie ar trebui vaccinată pentru a obţine imunitatea colectivă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro