Nicuşor Dan se poartă fix ca prinţesa cu inima împietrită din Regatul de Gheaţă

Nicuşor Dan se poartă fix ca prinţesa cu inima împietrită din Regatul de Gheaţă: sute de mii de bătrâni şi copii tremură în case, iar el le transmite cu un cinism glacial că le-a adus normalitatea, susţin social-democraţii. „Nicuşor Dan se poartă fix ca prinţesa cu inima împietrită din Regatul de Gheaţă: sute de mii de bătrâni şi copii tremură în case, iar el le transmite cu un cinism glacial că le-a adus normalitatea! În loc de apa caldă promisă în campanie, Dreapta a adus în Capitală Guvernarea Ţurţurilor”, este mesajul postat pe Facebook de social-democraţi. Mesajul PSD vine după ce primarul general a spus, într-o emisiune TV, că 19 grade Celsius în case reprezintă normalitate în unele ţări europene.Ulterior, Nicuşor Dan a revenit: „Am spus că sunt ţări în care temperatura de 19 grade în casă este normală, dar nu am spus că e normal să ai 19 grade în casă, la Bucureşti. Un sistem de încălzire normal e un sis

Nicuşor Dan se poartă fix ca prinţesa cu inima împietrită din Regatul de Gheaţă

Nicuşor Dan se poartă fix ca prinţesa cu inima împietrită din Regatul de Gheaţă: sute de mii de bătrâni şi copii tremură în case, iar el le transmite cu un cinism glacial că le-a adus normalitatea, susţin social-democraţii.

PSD: Nicuşor Dan se poartă fix ca prinţesa cu inima împietrită din Regatul de Gheaţă

„Nicuşor Dan se poartă fix ca prinţesa cu inima împietrită din Regatul de Gheaţă: sute de mii de bătrâni şi copii tremură în case, iar el le transmite cu un cinism glacial că le-a adus normalitatea! În loc de apa caldă promisă în campanie, Dreapta a adus în Capitală Guvernarea Ţurţurilor”, este mesajul postat pe Facebook de social-democraţi.

Mesajul PSD vine după ce primarul general a spus, într-o emisiune TV, că 19 grade Celsius în case reprezintă normalitate în unele ţări europene.

Ulterior, Nicuşor Dan a revenit: „Am spus că sunt ţări în care temperatura de 19 grade în casă este normală, dar nu am spus că e normal să ai 19 grade în casă, la Bucureşti. Un sistem de încălzire normal e un sistem în care fiecare are în casă ce temperatură vrea şi plăteşte proporţional. Toate acţiunile mele din aceste două luni şi jumătate de mandat au urmărit ca, pe termen mediu şi lung, să avem un astfel de sistem”.