Ministrul Muncii anunţă ce se intamplă cu pensiile din luna ianuarie

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat că pensiile din luna ianuarie vor fi plătite la timp. Demnitarul a dezvăluit faptul că luni au fost întocmite ordinele de plată către Poşta Română şi au fost virate sumele pentru pensiile ce urmează a fi plătite la domiciliu. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a scris un mesaj pe Facebook şi a anunţat că luni a verificat modul în care este respectat calendarul de plată a pensiilor la domiciliu aşa cum a fost stabilit cu instituţiile implicate. Pe parcursul zilei au fost îndeplinite mai multe proceduri care vor permite plata pensiilor. „Casele Judeţene de Pensii au solicitat astăzi la prima oră Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală transmiterea în regim de urgenţă către trezorerii a dispoziţiilor bugetare reprezentând plăţile de pensii pentru ianuarie 2021. Ulterior, au fost întocmite ordinele de plată către Poşta Română şi au fost virate sumele pentru pensiile ce ur

Ministrul Muncii anunţă ce se intamplă cu pensiile din luna ianuarie

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat că pensiile din luna ianuarie vor fi plătite la timp. Demnitarul a dezvăluit faptul că luni au fost întocmite ordinele de plată către Poşta Română şi au fost virate sumele pentru pensiile ce urmează a fi plătite la domiciliu.

Ministrul Muncii anunţă ce se intamplă cu pensiile din luna ianuarie

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a scris un mesaj pe Facebook şi a anunţat că luni a verificat modul în care este respectat calendarul de plată a pensiilor la domiciliu aşa cum a fost stabilit cu instituţiile implicate. Pe parcursul zilei au fost îndeplinite mai multe proceduri care vor permite plata pensiilor.

„Casele Judeţene de Pensii au solicitat astăzi la prima oră Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală transmiterea în regim de urgenţă către trezorerii a dispoziţiilor bugetare reprezentând plăţile de pensii pentru ianuarie 2021. Ulterior, au fost întocmite ordinele de plată către Poşta Română şi au fost virate sumele pentru pensiile ce urmează a fi plătite la domiciliu în ianuarie 2021. Toate aceste proceduri vor permite Companiei Naţionale Poşta Română să înceapă imediat achitarea pensiilor la domiciliu”, a scris, pe Facebook, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Conform procedurilor, pentru pensionarii care au optat să îşi primească drepturile băneşti acasă, plata se face între datele de 1 şi 15 ale fiecărei luni.