Frustrarea a atins cote mari

Medicul Eduard Egri, din Sibiu, se simte frustrat că, joi, când „se anunţa că are balta peşte”, adică apar locuri noi pentru vaccinare, el nu a reuşit, timp de 3 ore, să „pescuiască” niciunul pentru pacienţii săi, pentru că platforma cedează. „Frustrarea atinge cote maxime”, spune medicul. „Sunt pescar, nu mai sunt medic”, spune medicul de familie, Eduard Egri.Acesta a scris, pe Facebook, că timp de trei ore a încercat să „pescuiască” măcar un loc pentru vaccinarea pacienţilor săi, dar nu a reuşit.„Încerc să pescuiesc de azi dimineaţă programări pentru vaccinare pe platformă. Am reuşit de vreo două ori să mă loghez dar s-a blocat când am încercat să fac programarea efectivă. Iacă că au trecut trei ore deja în care frustrarea a atins cote mari, încerc să fac lucrul acesta în timpul meu liber şi cu toată bună voinţa pentru pacienţii care nu se descurcă singuri iar rezultatul este 0 programări. S-a anunţat dimineaţa că balta a

Frustrarea a atins cote mari

Medicul Eduard Egri, din Sibiu, se simte frustrat că, joi, când „se anunţa că are balta peşte”, adică apar locuri noi pentru vaccinare, el nu a reuşit, timp de 3 ore, să „pescuiască” niciunul pentru pacienţii săi, pentru că platforma cedează. „Frustrarea atinge cote maxime”, spune medicul.

Medic din Sibiu, transformat în „pescar” de locuri pentru vaccinare: Frustrarea a atins cote mari

„Sunt pescar, nu mai sunt medic”, spune medicul de familie, Eduard Egri.

Acesta a scris, pe Facebook, că timp de trei ore a încercat să „pescuiască” măcar un loc pentru vaccinarea pacienţilor săi, dar nu a reuşit.

„Încerc să pescuiesc de azi dimineaţă programări pentru vaccinare pe platformă. Am reuşit de vreo două ori să mă loghez dar s-a blocat când am încercat să fac programarea efectivă. Iacă că au trecut trei ore deja în care frustrarea a atins cote mari, încerc să fac lucrul acesta în timpul meu liber şi cu toată bună voinţa pentru pacienţii care nu se descurcă singuri iar rezultatul este 0 programări. S-a anunţat dimineaţa că balta are peşte dar se pare că nu apuci un loc la mal”, scrie Eduard Egri.

Medicul spune că deşi pescuitul pentru pasionaţi este relaxant, „tipul ăsta de pescuit” pe care îl practică el acum, al unui loc pe platforma de vaccinare, este complet diferit.

Doctorul semnează, la finalul postării, „pescar Eduard Egri”.

Locurile disponibile pentru vaccinare în judeţul Sibiu s-au epuizat de marţi.