Fiecare român are de pătit 1.300 de euro pentru prostia şi ticăloşia lui Cîţu

Social-democraţii îl acuză pe premierul Florin Cîţui că a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut, iar pandemia a costat 3 miliarde de euro, şi întreabă unde sunt banii împrumutaţi: „Fiecare român are de plătit 1.300 de euro pentru prostia şi ticăloşia lui Cîţu”. „Cîţu se face că nu înţelege în ce gaură a adus România. Dincolo de glumiţe puerile, realitatea este că actualul premier a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut. Negru pe alb! Asta îi interesează pe români! Că fiecare are de plătit 1.300 de euro pentru prostia şi ticăloşia lui Cîţu”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD. Social-democraţii afirmă că pandemia a costat România 3 miliarde de euro.„Ce a făcut Cîţu cu cele 21 de miliarde de euro cu care ne-a îndatorat suplimentar pe trei generaţii?! Unde sunt banii? Pentru că aceşti bani nu au ajuns nici la salariaţi - de la s

Fiecare român are de pătit 1.300 de euro pentru prostia şi ticăloşia lui Cîţu

Social-democraţii îl acuză pe premierul Florin Cîţui că a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut, iar pandemia a costat 3 miliarde de euro, şi întreabă unde sunt banii împrumutaţi: „Fiecare român are de plătit 1.300 de euro pentru prostia şi ticăloşia lui Cîţu”.

PSD: Fiecare român are de pătit 1.300 de euro pentru prostia şi ticăloşia lui Cîţu

„Cîţu se face că nu înţelege în ce gaură a adus România. Dincolo de glumiţe puerile, realitatea este că actualul premier a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut. Negru pe alb! Asta îi interesează pe români! Că fiecare are de plătit 1.300 de euro pentru prostia şi ticăloşia lui Cîţu”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii afirmă că pandemia a costat România 3 miliarde de euro.

„Ce a făcut Cîţu cu cele 21 de miliarde de euro cu care ne-a îndatorat suplimentar pe trei generaţii?! Unde sunt banii? Pentru că aceşti bani nu au ajuns nici la salariaţi - de la stat sau privat, nici la pensionari, nici la copii şi nici la firmele româneşti! Cu asta ar trebui să înceapă actualul premier: să le spună românilor ce a făcut cu banii! De ce ne-a îndatorat într-un singur an, cât în primii 20 de ani de după Revoluţie?!”, se menţionează în finalul postării.