Aşa arată ciocoiul de USR

Social-democraţii îl critică pe vicepremierul Dan Barna pentru episodul de luni, în care un angajat al Camerei Deputaţilor i-a ridicat ochelarii: „Aşa arată ciocoiul de USR”. „Aşa arată ciocoiul de USR... #USR #nicimăcarunmultumesc #oameninoiinpolitica”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD.Social-democraţii au postat şi filmuleţul în care angajatul Camerei Deputaţilor i-a ridicat ochelarii lui Dan Barna. Vicepremierul Dan Barna a dat dovadă de o aroganţă extremă, în plenul Camerei Deputaţilor: i-au căzut ochelarii, dar nu s-a ridicat să-i recupereze, iar o colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru. Barna i-a arătat cu degetul unde i-au căzut ochelarii, iar angajatul îi ridică.El a explicat, ulterior, pentru MEDIAFAX, că a fost vorba doar de o întâmplare absolut banală şi că s-a gândit că îşi va ridica ochelarii după terminarea intevenţiilor, însă o colegă l-a chemat pe angajat

Aşa arată ciocoiul de USR

Social-democraţii îl critică pe vicepremierul Dan Barna pentru episodul de luni, în care un angajat al Camerei Deputaţilor i-a ridicat ochelarii: „Aşa arată ciocoiul de USR”.

PSD, despre episodul cu ochelarii lui Dan Barna: Aşa arată ciocoiul de USR

„Aşa arată ciocoiul de USR... #USR #nicimăcarunmultumesc #oameninoiinpolitica”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii au postat şi filmuleţul în care angajatul Camerei Deputaţilor i-a ridicat ochelarii lui Dan Barna.

Vicepremierul Dan Barna a dat dovadă de o aroganţă extremă, în plenul Camerei Deputaţilor: i-au căzut ochelarii, dar nu s-a ridicat să-i recupereze, iar o colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru. Barna i-a arătat cu degetul unde i-au căzut ochelarii, iar angajatul îi ridică.

El a explicat, ulterior, pentru MEDIAFAX, că a fost vorba doar de o întâmplare absolut banală şi că s-a gândit că îşi va ridica ochelarii după terminarea intevenţiilor, însă o colegă l-a chemat pe angajat, care i-a ridicat ochelarii.