Acţiunile unei companii din Thailanda au crescut cu peste 1.000% de la începutul pandemiei

Ac┼úiunile produc─âtorul de componente electronice Delta Electronics din Thailanda au crescut de aproape 13 ori pe parcursul anului 2020, ceea ce a at├ót investitorii, c├ót ┼či compania, ├«n contextul ├«n care fundamentele produc─âtorului nu justific─â o astfel de cre┼čtere, potrivit Bloomberg.├Än timp ce ac┼úiunile din acest sector au fost alimentate de pandemie, de munca de acas─â, videoconferin┼úe, servicii cloud ┼či comer┼ú online, cre┼čterea Delta a fost una dintre cele mai mari din lume, duc├ónd capitalizarea de pia┼ú─â a companiei la circa 30 de miliarde de dolari.ÔÇ×Delta a sfidat toate fundamentele. Businessul companiei nu a ├«nregistrat schimb─âri semnificative care s─â justifice astaÔÇŁ, a declarat Jason York, trader ├«n cadrul Krungsri Securities. ├Än urma acestor cre┼čteri, Delta a devenit a treia cea mai valoroas─â companie de pe bursa din Thailanda, dup─â gigantul petrolier controlat de stat PTT ┼či compania Airports of Thailand.

Acţiunile unei companii din Thailanda au crescut cu peste 1.000% de la începutul pandemiei
C├ó┼čtig─âtorii pandemiei: Ac┼úiunile unei companii din Thailanda au crescut cu peste 1.000% de la ├«nceputul pandemiei

Ac┼úiunile produc─âtorul de componente electronice Delta Electronics din Thailanda au crescut de aproape 13 ori pe parcursul anului 2020, ceea ce a at├ót investitorii, c├ót ┼či compania, ├«n contextul ├«n care fundamentele produc─âtorului nu justific─â o astfel de cre┼čtere, potrivit Bloomberg.

├Än timp ce ac┼úiunile din acest sector au fost alimentate de pandemie, de munca de acas─â, videoconferin┼úe, servicii cloud ┼či comer┼ú online, cre┼čterea Delta a fost una dintre cele mai mari din lume, duc├ónd capitalizarea de pia┼ú─â a companiei la circa 30 de miliarde de dolari.

ÔÇ×Delta a sfidat toate fundamentele. Businessul companiei nu a ├«nregistrat schimb─âri semnificative care s─â justifice astaÔÇŁ, a declarat Jason York, trader ├«n cadrul Krungsri Securities.

├Än urma acestor cre┼čteri, Delta a devenit a treia cea mai valoroas─â companie de pe bursa din Thailanda, dup─â gigantul petrolier controlat de stat PTT ┼či compania Airports of Thailand.

Conform Samsung Asset Management, investitorii ar putea fi atra┼či de extinderea gamei Delta de componente destinate vehiculelor electrice.

ÔÇ×Exist─â o nebunie legat de orice ┼úine de vehicule electrice, chiar dac─â nu este linia principal─â de business a companieiÔÇŁ, a declarat Alan Richardson, managerul unui fond ├«n cadrul Samsung Asset ├«n Hong Kong.